Webbhotell

Webbhotell anpassat efter dina behov

Att välja ett bra skalbart webbhotell vars lösningar kan skalas upp tillsammans med dig och dina behov kan vara svårt att hitta. 
Många aktörer på marknaden har bestämda paket att välja mellan och antingen får kunden betala mer för dem tjänster som dem behöver eller komprimissa prestandan för lägre månadskostnad. 

Vi vet att alla kunder har olika behov och därför går det inte att fastställa ett särskilt paket bör anpassas efter varje enskild kund. 
Därför kan vi erbjuda en stor variation av tjänster, domäner, tilläggstjänster i vårt webbhotell med datacenters i sex olika länder. 
När du väljer att låta oss ta hand om din hemsida och/-eller mejl  så kan ni vara helt trygga. 
Vårt webbhotell garanterar dig 99.9% upptid, 24 timmar om dygnet support och prestanda som är anpassade efter just vad ni behöver. 

 

10 DATACENTERS I 6 LÄNDER
Vi har ett omfattande globalt nätverk av datacenters för att du och dina besökare ska få blixtsnabb uppkoppling vart du och dina kunder än befinner sig. 

99,9 % UPPTID
Vi garanterar 99.9% upptid på alla våra servers och tjänster med inbyggda säkerhetsfunktioner, backups och dygnet runt på personal på plats. 

KONFIGUERA DINA TJÄNSTER
Alla våra tjänster är skalbara och anpassas efter dina behov, allt från prestanda, komponenter, datacenters, kontrollpanel och operativsystem. Du har full kontroll.

är du Osäker på vad just du behöver?

Det finns fyra grundläggande faktorer att ta hänsyn till. 
Vad för typ av server och prestanda,  vilket datacenter som är närmast din affärsverksamhet,  vilket operativsystem och kontrollpanel och slutligen budget. 

1. Vad för typ av server: 
Det finns fyra huvudsakliga val här.  Delad server så delar du serverns totala prestanda och utrymme med andra och är därför lämpligast att välja om budgeten är låg och ni har en enkel hemsida eller bara vill ha era mailfunktioner. 
En VPS – Virtuell privat server är ett mellanting av delad server och en dedikerad server. Du får mycket mer prestanda då du inte delar utrymmet med andra men till ett lägre pris än delad server.  Medan en dedikerad server  är din egen och 100% av serverns prestanda endast används av dig. Detta alternativ är framförallt bästa valet för dig med väldigt höga krav på prestanda och tunga flera applikationer. 

2. Vilket datacenter ska du välja? 
I dagsläget kan vi erbjuda datacenters i Tyskland, Finland, Bulgarien, Australien, Usa och Indien
Om du exempelvis sköter din verksamhet i Sverige och målgruppen är Sverige så skulle vi rekommendera att du väljer antingen Tyskland eller Finland. 

3.Operativsystem och kontrollpanel
För majoriteten av användare rekommenderar vi våran egen kontrollpanel Hepsia eller Cpanel, dem bägge kommer med gratis applikationer såsom Joomla, wordpress, Drupal men Hepsia är modernare och säkrare. Medan Cpanel har funnits i många år och många erfarna användare hellre väljer detta då dem är mest bekväma med det. 
Via vår Hepsia panel erbjuder vi dygnet runt support. 
För de mer avancerade användarna så kan vi dessutom erbjuda Plesk, Webmin och Lamp, Docker, Ubunto, Windows och CentOS.

4. Budget
Är din budget begränsad och du vill använda ditt webbhotell för att hosta en enklare hemsida och mail då är en delad server ett alternativ för dig och kostar fn 50 kr  i månaden. Med vår Hepsia kontrollpanel ingår dessutom över 3000 färdigbyggda enkla hemsidemallar som du kan använda dig. 
Om ditt behov är mer omfattande och du behöver snabb responstid och prestanda och/-eller separata mailservers och backup servers så skulle vi rekommendera våra VPS lösningar för dig och här kan du välja mellan att vi hanterar servern åt er med kundservice 24 timmar om dygnet fn 80 kr/mån till våra mer högprestanda VPS lösningar som hanteras i huvudsak av dig fn 200 kr/mån. Om du behöver bästa möjliga prestanda och använder dig av flera applikationer, stora webbplatser med mycket trafik kan vi erbjuda dedikerade servers från 600 kr/mån. 

 

Behöver du hjälp? 

Kontakta oss redan idag så berättar vi närmare hur vi kan hjälpa just dig!

    Back to Top
    Close Zoom
    Context Menu is disabled by theme settings.