Lite vad vi erbjuder Våra tjänster

Qasumi Webmedia är en heltäckande digital leverantör inom webb & media. 
Här nedan finner ni några av våra mest populära tjänster. 

Modern Webdesign Modern
Med spjutspetskompetens inom webbdesign skapar vi enastående och banbrytande hemsidor skräddarsydda efter klientens behov och målgrupp. En hemsida är grundläggande idag för alla företag för att ge kunden en seriös och representativt intryck av era tjänster och produkter.
Gör dig säljklar E-handel Gör dig säljklar
Vi skapar de bästa förutsättningarna för framgångsrik försäljning för dig och din webbutik med hög konvertering. Vi bygger banbrytande användarvänliga webbutiker för bästa användareupplevelsen. Vi skräddarsyr allt efter dina behov allt från fulländade webbutiker till marknadsföring.
Öka trafiken och rankingen på sökmotorerna Sökmotoroptimering Öka trafiken och rankingen på sökmotorerna
En god sökmotoroptimering är ett av dem viktigaste investeringarna ett företag kan göra idag. Med vår sökmotoroptimering ser vi till att ni rankas högt på de olika sökmotorerna och kontinuerligt justerar algoritmerna för bästa resultat. Till skillnad från övriga aktörer på marknaden binder vi aldrig upp er på något abbonemang som tvingar er att betala dyra summor i månaden. Utan vi utför denna tjänsten till ett fast pris.
Annonsera på webben Digital marknadsföring Annonsera på webben
Att annonsera på sociala medier eller Google ads kan vara ett mardrömscenario som kostar mer än vad det behöver göra. Vi är specialister på digital marknadsföring och ser till att du når rätt målgrupp direkt så att du får maximal avkastning för dina investeringar. Till detta kan vi dessutom hjälpa dig med särskilda kampanjsidor, grafisk design, videoproduktion allt för att din kampanj ska bli så lyckad som möjligt.
Vi skapar morgondagens appar APPUTVECKLING Vi skapar morgondagens appar
Vi ligger i framkant i marknaden när det kommer till skräddarsydda applösningar för alla typer av ändamål. Med utvecklare från fyra olika länder i världen har vi förmånen att erbjuda våra kunder hög kompetens, snabba utföranden till Sveriges lägsta priser inom både Android och IOS och med expertis i Flutter och React Native.
Grafisk formgivning för stora intryck Grafisk design Grafisk formgivning för stora intryck
Vi skapar grafiska lösningar för flesta ändamål allt från unika logotyper till banners, annonser, affischer mm. Vi erbjuder även design + upptryck + hemleverans utav fysiska element till väldigt förmånliga priser. Ingen ide är för liten eller för stor för vårt designer team.
Vi ansvarar över driften av er webbplagts Webbadministration Vi ansvarar över driften av er webbplagts
Låt oss hantera er webbplats åt er så att ni kan fokusera på det just ni är bra på. Tillsammans med er kommer vi överens om vad som behövs göras på just er webbplats och baserat på era behov samt hur ofta denna hantering behöver genomföras. Vi administrerar många webbplatser idag där behoven ser annorlunda ut och kan variera från att hålla webbplatsen uppdaterad till utbyggnad av webbplats.
Webbhotell med VIP support WEBHOSTING Webbhotell med VIP support
Qasumi Webmedia erbjuder kvalitativt webbhotell till alla våra kunder och baserat på deras behov. Att hosta er hemsida och domän hos oss så ser garanterar vi 99.9% upptid med dygnet runt support via kontrollpanelen. Med datacenters i 6 länder och tjänster för alla ändamål kan vi erbjuda er allt från delade servers till lågt pris till dedikerade servers för de mest krävande webbapplikationerna.

Qasumi WebmediaKontakta oss

    Back to Top
    Close Zoom
    Context Menu is disabled by theme settings.