Vem är vi? Om oss

The next generation Creative Agency Qasumi Webmedia

Qasumi Webmedia etablerades i Sverige år 2016 och är idag enda kreativa byrå av sitt slag. Med vår stor fokus på kunden och ett nätverk av medarbetare med spetskompetens från hela världen så garanterar  vi dig som kund kvalitativa tjänster till marknadens lägsta priser. 

Vår prisbelönta kundsupport 7 dagar i veckan,  365 dagar om året kan våra klienter känna sig trygga med att alla deras behov blir tillgodosedda. 

Med kunder från hela världen så arbetar vi huvudsakligen med långsiktiga relationer där vi inte bara lämnar kunden åt sidan bara för att arbetet är genomfört utan följer upp, kvalitetssäkrar och letar aktivt efter egna brister att korrigera och förbättra. Just för att ge våra kunder så mycket valuta som möjligt för deras investeringar. 

Välkommen till en ny generation av kreativ byrå, där vi hellre ser dig som samarbetspartner än kund. 

GLOBALT NÄTVERK & INTRANET

Qasumi Webmedia bygger på ett stort nätverk av medarbetare med spetskompetens över hela världen som arbetar över ett och samma internt system. Detta innebär att vi kan hålla vår höga kvalité utan men hålla kostnaderna nere för både oss och våra kunder. Alla arbeten slutförs dessutom snabbare.

100% KUNDNÖJDHET

Vi är väldigt måna om våra kunder och hela verksamheten bygger på att ge våra kunder den trygghet och service som dem inte hittar någon annanstans. Därför har vi alltid 7 dagar i veckan support och har vidtagit många åtgärder för att pressa ner kostnaden för våra kunder så mycket det går. Förutom detta följer vi alltid upp vårt arbete med kunden helt kostnadsfritt även när projektet är slutfört.

 HELTÄCKANDE INOM WEBB & MEDIA

Mycket av vår verksamhet bygger på långsiktiga hållbara relationer till våra kunder och därför hanterar vi allt inom webb och media så att kunden aldrig behöver flera olika aktörer för olika typer av tjänster. Allt du behöver är oss som partner, ett telefonnummer, en mejladress för alla dina behov och vi garanterar dig alltid bästa service och högsta kompetens inom just det ni behöver.

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.